
Retsept, kg
Premium bug'doy uni; 1 s, kg
1000 g - 5000 so'm
"O-Tentik Origin" / "O-Tentik Durum"
40 g - 4600 so'm
Oziq-ovqat osh tuzi, kg
20 g - 40 so'm
Quritilgan pomidor, kg
350 g - 10500 so'm
Pomidor sharbati
420 g - 2520 so'm
Suv*
180 - 200 ml
Chiqish 2,01-2,02 kg
Texnologik jarayon
Aralashtirish vaqti, min
1-tezlikda 4 - 6;
2-tezlikda 4 - 8
Xamir harorati, ºS
26 - 28
Fermentatsiya vaqti, min
25 - 30
Xamir bo'lagining og'irligi, kg
0,350 - 0,550
Tekshirish vaqti, min
60 - 70
Tekshirish variantlari
t 28-36 ° S; W 75-80%
Bezatish - sirtni bezash
Xamirni bo'laklarga bo'ling.
Dumaloq, shakllarga joylashtiring.
Pishirish vaqti, min
20 - 30
Pishirish imkoniyatlari
t1 240-230 ° S; t2 210-200°C + bug '
* Xamir boshida barcha suvni birdaniga qo'shmang.
60% dan boshlang va qolgan suvni asta-sekin qo'shing.
Bu sizga ko'proq suv qo'shish imkonini beradi va natijada - xamirning yaxshi rivojlanishi.
1 kg tayyor xamir narxi - 11 330 so'm