Baget "frantsuz"

Retsept, kg

Premium bug'doy uni
1000 g - 5000 so'm
O-Tentik kelib chiqishi
40 g - 4600 so'm
Oziq-ovqat tuzi
22 g - 44 so'm
Suv*
620 - 680 ml
Hosildorligi 1,43 - 1,45 kg
Texnologik jarayon
Aralashtirish vaqti, min
1-tezlikda 4 - 6;
2-tezlikda 8-10
Xamir harorati, ºS
26 - 28
Fermentatsiya vaqti, min
25 - 30
Xamirning og'irligi, kg
0,200 - 0,350
qoliplash
Xamirni bo'laklarga bo'ling va engil harakatlar bilan,
havoni siqib chiqarmasdan, xamir bo'laklariga to'p shaklini bering.
10 daqiqa dam olish uchun qoldiring.
Keyin baget shaklida shakllantiring va choyshabga qo'ying
Rasstoyka vaqti, min
45 - 65
Rasstoyka variantlari
t 36-38 ° S; W 75-80%
Bezatish - sirtni bezash
ko‘knori urug‘i, kunjut urug‘i, paxta mahsulotlari uchun un va tayyor yarim tayyor mahsulotlar
Pishirish vaqti, min
20 - 25
Pishirish imkoniyatlari
t1 240-230 ° S; t2 210-200°C + bug '
* Xamir boshida barcha suvni birdaniga qo'shmang.
60% dan boshlang va qolgan suvni asta-sekin qo'shing.
Bu sizga ko'proq suv qo'shish imkonini beradi va natijada - xamirning yaxshi rivojlanishi.
1 kg tayyor xamir narxi - 6 650 so'm