Retsept, kgPremium bug'doy uni
1000 g - 5000 so'm
Oson grechka
300 gr 15300 so'm
Siqilgan xamirturush
40 g - 480 so'm
Margarin
50 g - 1000 so'm
Shakar
30 gr 255 so'm
Suv
510-520
Hosildorlik, % 1,655-1,665
Texnologik jarayonAralashtirish vaqti, min
1-tezlikda 4-5;
2-tezlikda 7-8
Xamir harorati, ºS
24-26
Fermentatsiya vaqti, min
10-15
Xamirning og'irligi, kg
0,08-0,12
qoliplash
Donutga aylantiring
Rasstoyka vaqti, min
45 - 60
Rasstoyka variantlari
t 35-36 ° S; W 80-85%
Pishirish vaqti, min
12-14
Pishirish imkoniyatlari
230°S→ 200°S
bug'ni namlash bilan
1 kg tayyor xamir narxi 13 771 so'm