Brioch "frantsuz"

Retsept, kg

Premium bug'doy uni
1000 g - 5000 so'm
Izi brioche
ellik
Tez xamirturush
25 g - 250 so'm
Kukunli sut
35 g - 700 so'm
Shakar
200 g - 1700 so'm
Margarin
300 g - 6000 so'm
Tuxum (melanj)
200 g - 4400 so'm
Suv
230 - 240
Hosildorlik, % 1,85 – 1,86


Texnologik jarayon

Aralashtirish vaqti, min

1-tezlikda 7 - 8;
2-tezlikda 10-12
Xamir harorati, ºS

24 - 26
Fermentatsiya vaqti, min

10 - 30
Xamirning og'irligi, kg

0,05 - 0,08
qoliplash

Xamir bo'laklari to'plarga yaxlitlanadi
va ikkita ketma-ket qoliplarga joylashtiriladi.
Rasstoyka vaqti, min

90 - 120
Rasstoyka variantlari

t 36-38 ° S; W 75-80%
Bezatish - sirtni bezash

Pishirishdan oldin Sunset Glaze kremi bilan sirtni bezashga ruxsat beriladi.
Pishirish vaqti, min

15 - 25
Pishirish imkoniyatlari

t1 200-190°S; t2 190-180°C