Retsept, kgPremium bug'doy uni
1000 g - 5000 so'm
Siqilgan xamirturush
30 g - 150 so'm
tuz
8 g - 16 so'm
Izi laminariya
150 g - 10500 so'm
O'simlik yog'i
20 g - 220 so'm
Suv
680-700
Hosildorlik, % 1,610-1,630
Texnologik jarayonAralashtirish vaqti, min
1-tezlikda 4-6 minut
2-tezlikda 8-10 minut
Xamir harorati, ºS
27-29
Fermentatsiya vaqti, min
20-30
Xamirning og'irligi, kg
0,08
Kalıplama
Istalgan shaklni bering
Rasstoyka vaqti, min
60 - 90
Rasstoyka variantlari
t 36-38 ° S; W 85-90%
Tugatish
Un bilan tugating, kesiklar qiling.
Pishirish vaqti, min
10-12
Pishirish imkoniyatlari
230-210 ° S + bug '
1 kg tayyor xamir narxi – 9 867 so‘m