Bulochka

"Uzoq Sharq"

Retsept, kg

Premium bug'doy uni
1000 g - 5000 so'm
Siqilgan xamirturush
30 g - 150 so'm
tuz
8 g - 16 so'm
Izi laminariya
150 g - 10500 so'm
O'simlik yog'i
20 g - 220 so'm
Suv
680-700
Hosildorlik, % 1,610-1,630


Texnologik jarayon

Aralashtirish vaqti, min

1-tezlikda 4-6 minut
2-tezlikda 8-10 minut
Xamir harorati, ºS

27-29
Fermentatsiya vaqti, min

20-30
Xamirning og'irligi, kg

0,08
Kalıplama

Istalgan shaklni bering
Rasstoyka vaqti, min

60 - 90
Rasstoyka variantlari

t 36-38 ° S; W 85-90%
Tugatish

Un bilan tugating, kesiklar qiling.
Pishirish vaqti, min

10-12
Pishirish imkoniyatlari

230-210 ° S + bug '


1 kg tayyor xamir narxi – 9 867 so‘m