Retsept, kgBug'doy uni, premium, 1/c yoki 2/c
900g - 4500 so'm
Tozalangan javdar uni
100 g - 800 so'm
Izi tost
100 g - 4600 so'm
Siqilgan xamirturush
44g - 220 so'm
Margarin
40 g - 800 so'm
Shakar
40 g - 340 so'm
Suv
560 - 580
Hosildorlik, 1,515 - 1,535
Texnologik jarayonAralashtirish vaqti, min
1-tezlikda 3 - 4;
2-tezlikda 8-12
Xamir harorati, ºS
25 - 27
Fermentatsiya vaqti, min
0 - 5
Xamirning og'irligi, kg
0,05 - 0,650
qoliplash
-xamir bo'laklarini non shaklida hosil qiling, qopqog'i bilan qoliplarga soling;
- yumaloq xamir bo'laklari, 5 daqiqaga qoldiring, keyin tortga aylantiring
Rasstoyka vaqti, min
45 - 70
Rasstoyka variantlari
t 35-38 ° S; W 75-80%
Bezatish - sirtni bezash
Haşhaş urug'i, kunjut urug'i, jo'xori uni, tuz,
zig'ir urug'lari va tugatish uchun turli xil sepishlar
Pishirish vaqti, min
15 - 40
Pishirish imkoniyatlari
t1 230-220 ° S; t2 210-190°S
1 kg tayyor xamir narxi - 7 506 so'm