Bulochka «Pekan toshlari»
Xom ashyo nomi, g

№ 4
Un v.s.
1000 g - 5000 so'm
Ovqat stol tuzi
18 g - 36 so'm
Glyukoza siropi
90
Sutli margarin
50 g - 1000 so'm
Vanillin
5 g - 125 so'm
Siqilgan xamirturush
60 300 so'm
Kimo Akti Plus takomillashtiruvchisi
15 g - 825 so'm

Alloha pastrini puflash uchun margarin

470
Suv (5 ºS)
40-45
1 kg tayyor xamir uchun narx

Jarayon parametrlari

Xamir qorish *, min (tezlik 1+2)
3+5
Suv harorati, ºS
5
Xamir harorati, ºS
16-18
Laminatsiya uchun margarin harorati, ºS
18-20
Xamir 5ºS da yoğurgandan so'ng muzlatgichda qoldiriladi,
min 5-10
Margarin qatlami xamirga konvert shaklida o'ralgan,
tayyorlangan konvert 7-9 mm qalinlikda o'raladi, 4 qatlamga o'raladi,
7-9 mm gacha o'ralgan, 4 qatlamga o'ralgan va muzlatgichda 15-20 daqiqa davomida sovutilgan.
Har bir laminatsiyadan so'ng, xamir varag'i 90 º ga aylantiriladi
Tayyor xamir 2-6 mm qalinlikda yoyiladi.
mahsulotning og'irligi va shakliga qarab
Shoker -35 saqlash -18
Muzdan tushirish 30-35
Pishirish: t/min (mahsulotlarning og'irligiga qarab)

220-180 ºS, 10-20 min