Bulochka «Pekan toshlari»

Xom ashyo nomi, g№ 4Un v.s.1000 g - 5000 so'mOvqat stol tuzi18 g - 36 so'mGlyukoza siropi90Sutli margarin50 g - 1000 so'mVanillin5 g - 125 so'mSiqilgan xamirturush60 300 so'mKimo Akti Plus takomillashtiruvchisi15 g - 825 so'mAlloha pastrini puflash uchun margarin470Suv (5 ºS)40-451 kg tayyor xamir uchun narxJarayon parametrlariXamir qorish *, min (tezlik 1+2)3+5Suv harorati, ºS5Xamir harorati, ºS16-18Laminatsiya uchun margarin harorati, ºS18-20Xamir 5ºS da yoğurgandan so'ng muzlatgichda qoldiriladi,min 5-10Margarin qatlami xamirga konvert shaklida o'ralgan,tayyorlangan konvert 7-9 mm qalinlikda o'raladi, 4 qatlamga o'raladi,7-9 mm gacha o'ralgan, 4 qatlamga o'ralgan va muzlatgichda 15-20 daqiqa davomida sovutilgan.Har bir laminatsiyadan so'ng, xamir varag'i 90 º ga aylantiriladiTayyor xamir 2-6 mm qalinlikda yoyiladi.mahsulotning og'irligi va shakliga qarabShoker -35 saqlash -18Muzdan tushirish 30-35Pishirish: t/min (mahsulotlarning og'irligiga qarab)220-180 ºS, 10-20 min