
Retsept, kg
Premium bug'doy uni
1000 g - 5000 so'm
O-Tentik Origin\Durum
40 g - 4600 so'm
Oziq-ovqat tuzi
22 g - 44 so'm
Suv*(t 5˚S)
720 - 800 ml
Chiqish 1,81-1,86 kg
Texnologik jarayon
Aralashtirish vaqti, min
1-tezlikda 4 - 6;
2-vitesda 18-24
Xamir harorati, ºS
24-26
Fermentatsiya vaqti, min
Yoğurgandan so'ng, xamirni idishga soling
yog 'bilan 90 daqiqa davomida fermentatsiyaga qoldiring,
bir musht tushirgandan so'ng va yana 60 daqiqa fermentatsiyani davom ettiring
Xamirning og'irligi, kg
qoliplash
Idishdagi xamir stolga uriladi, un bilan changlanadi.
Sinov tuzilishini buzmasdan, stol yuzasida tekis qatlamda muloyimlik bilan cho'ziladi.
Keyin xamir bo'laklari o'tkir qirg'ich bilan hosil bo'ladi.
Rasstoyka vaqti, min
Dastgoh sharoitida 45 - 65
Rasstoyka variantlari
t 36-38 ° S; W 75-80%
Bezatish - sirtni bezash
ko‘knori urug‘i, kunjut urug‘i, paxta mahsulotlari uchun un va tayyor yarim tayyor mahsulotlar
Pishirish vaqti, min
20 - 25
Pishirish imkoniyatlari
t1 240-230 ° S; t2 210-200°C + bug '
* Xamir boshida barcha suvni birdaniga qo'shmang.
60% dan boshlang va qolgan suvni asta-sekin qo'shing.
Bu sizga ko'proq suv qo'shish imkonini beradi va natijada - xamirning yaxshi rivojlanishi.
1 kg tayyor xamir narxi - 5 360 so'm