Grisinni "Achchiq"
Retsept, g

Premium bug'doy uni 800 g - 4000 so'm
Puravita Spicy 200 g -10600 so'm
Siqilgan xamirturush 30 g - 150 so'm
Tuz 6 g - 32 so'm
O'simlik yog'i 120 g - 1200 so'm
Suv 470-490 g
Hosildorlik 1,42-1,43

Texnologik jarayon

Aralash vaqti, 1-tezlikda min 10, dam olish 10 min,
1-tezlikda 10
Xamir harorati, ºS26 - 28
Fermentatsiya vaqti, muzlatgichda min 20 - 30
Xamirning og'irligi, kg0,010 - 0,1
Rasstoyka vaqti, min 15-20
Rasstoyka parametrlari t 35-37°S; W 75-80%
Bezatish - sirtni bezash yog'li urug'lar, javdar uni, bug'doy kepagi va boshqalar.
Pishirish vaqti, min 12-15
Pishirish parametrlari*200°C + Bug '

1 kg tayyor xamir narxi - 10 650 so'm