Retsept, gPremium bug'doy uni 900 g - 4500 so'mPuravita Spicy 100 g - 5300 so'mSiqilgan xamirturush 35 g - 175 so'mTo'liq sut 200 g - 200 so'mTuz 20 g - 40 so'mSuv400-420 mlTo'ldirish:Zig'ir urug'i 100 g - 1000 so'mSuv 150 gPishloq 220 gr - 7700 so'mHosildorlik, % 1,8-1,82 kgTo'ldirishni tayyorlashZig'irni suvga botirib (t 60˚S) 30-40 daqiqaga qoldiring,shishgandan keyin maydalangan pishloq qo'shing,yaxshilab aralashtiramiz.Texnologik jarayonAralashtirish vaqti, min1-tezlikda 3-4;2-tezlikda 6-8Xamir harorati, ºS24 - 26Fermentatsiya vaqti30 daqiqaXamirning og'irligi, kgXamir - 0,35 to'ldirish - 0,12 tost shaklidaShakllantirish:Xamirni dumaloq qilib, prokat bilan yoyib, to'ldirishni bir tekis qilib qo'ying, uni o'rab oling, uzunasiga kesib oling va ikkita bog'lamni bir-biriga burang, qolipga soling.Rasstoyka vaqti, min60-70Rasstoyka variantlarit 35-37 ° S; W 75-80%Pishirish vaqti, min23-25Pishirish imkoniyatlarit1 220-210 ° S; t2 190°C + Bug '1 kg tayyor xamir narxi 9 960 so'm