Javdar-bug'doy noni

"Borodinskiy"

Retsept, kg

Premium bug'doy uni; 1/s
500 g - 1500 so'm
Tozalangan javdar uni
450 g - 3150 so'm
Izi Kareliya
150 g - 6750 so'm
Siqilgan xamirturush
25 g - 125 so'm
maydalangan koriander
8 g (2 g sepish uchun) 50 so'm
Shakar
30 g 225 so'm
solod
50 g + 70 g suv 500 so'm
Suv
750-770 ml (pishirish uchun - 70 g)
Hosildorlik % 1,99-2 kg


Texnologik jarayon

Aralashtirish vaqti, min

1-tezlikda 6 - 8;
2-tezlikda 2 - 4
Xamir harorati, ºS

24-26
Fermentatsiya vaqti, min

15-20
Xamirning og'irligi, kg

0,65-0,75
Rasstoyka vaqti, min

50-70
Rasstoyka variantlari

t 35-36 ° S; Vt 75-80%.
Bezatish - sirtni bezash
jo'xori uni, yog'li urug'lar,
javdar uni, bug'doy kepagi va boshqalar.
Pishirish vaqti, min
25-35
Pishirish imkoniyatlari

t₁ 240-230°C t₂ 200-190°C bugʻ namlash bilan


1 kg tayyor xamir narxi - 6 150 so'm