
Retsept, kg
Premium bug'doy uni; 1 s
930 g - 2790 so'm
"O-Tentik Origin" / "O-Tentik Durum"
40 g - 4600 so'm
Oziq-ovqat tuzi
20 g - 40 so'm
Fermentlangan javdar solodi
70 g - 700 so'm
Suv
620 - 680 ml
Chiqish 1,71-1,75 kg
Texnologik jarayon
Aralashtirish vaqti, min
1-tezlikda 4 - 6;
2-tezlikda 4 - 8
Xamir harorati, ºS
26 - 28
Fermentatsiya vaqti, min
25 - 30
Xamirning og'irligi, kg
0,250 - 0,350
Rasstoyka vaqti, min
60 - 70
Rasstoyka variantlari
t 28-36 ° S; W 75-80%
Bezatish - sirtni bezash
kesmalar, pinlar, jo'xori uni, non bo'laklari bilan tugatish,
un, maydalangan bug'doy yormasi va paxta mahsulotlarini tugatish uchun dekorativ aralashmalar
Pishirish vaqti, min
20 - 30
Pishirish imkoniyatlari
t1 240-230 ° S; t2 210-200°C + bug '
1 kg tayyor xamir narxi - 4 700 so'm
* Xamir boshida barcha suvni birdaniga qo'shmang.
60% dan boshlang va qolgan suvni asta-sekin qo'shing.
Bu sizga ko'proq suv qo'shish imkonini beradi va natijada - xamirning yaxshi rivojlanishi.