Retsept, kgPremium bug'doy uni; 1/s
400 g - 2000 so'm
Tozalangan javdar uni
600 g - 4200 so'm
Izi Kareliya
150 g - 6750 so'm
Siqilgan xamirturush
25 g - 125 so'm
Suv
620-630 ml
Hosildorlik, % 1,55–1,57 kg
Texnologik jarayonAralashtirish vaqti, min
1-tezlikda 4-6 minut;
2-tezlikda 4-6 minut
Xamir harorati, ºS
25-27
Fermentatsiya vaqti, min
15-30
Xamirning og'irligi, kg
0,35-0,7
Rasstoyka vaqti, min
50-70
Rasstoyka variantlari
t 35-36 ° S; Vt 75-80%.
Bezatish - sirtni bezash
jo'xori uni, yog'li urug'lar,
javdar uni, bug'doy kepagi va boshqalar.
Pishirish vaqti, min
25-35
Pishirish imkoniyatlari
t₁ 240-230°C t₂ 200-190°C bugʻ namlash bilan
1 kg tayyor xamir narxi – 8 716 so‘m