Karabuğday noni

"Qadimgi rus"

Retsept, kg

Premium bug'doy uni
700 g - 3500 so'm
Oson grechka
300 g - 15300 so'm
Siqilgan xamirturush
25 g - 138 so'm
Suv

670-730
Chiqish, %

1490 - 1500


Texnologik jarayon

Aralashtirish vaqti, min

1-tezlikda 6-8 min;
2-tezlikda 3-4 minut
Xamir harorati, ºS

26-27
Fermentatsiya vaqti, min

20-30
Xamirning og'irligi, kg

0,35-0,45
Rasstoyka vaqti, min

40-70
Rasstoyka variantlari

t 36-37 ° S; Vt 75-80%.
Pishirish vaqti, min

20-25
Pishirish parametrlari*
t₁ 230°C t₂ 210°C bugʻ namlash bilan

* 5 daqiqadan so'ng. bug 'berilgandan so'ng, o'choq damperini ochish kerak

1 kg tayyor xamir narxi – 12 625 so‘m