Retsept, kgPremium bug'doy uni
700 g - 3500 so'm
Oson grechka
300 g - 15300 so'm
Siqilgan xamirturush
25 g - 138 so'm
Suv
670-730
Chiqish, %
1490 - 1500
Texnologik jarayonAralashtirish vaqti, min
1-tezlikda 6-8 min;
2-tezlikda 3-4 minut
Xamir harorati, ºS
26-27
Fermentatsiya vaqti, min
20-30
Xamirning og'irligi, kg
0,35-0,45
Rasstoyka vaqti, min
40-70
Rasstoyka variantlari
t 36-37 ° S; Vt 75-80%.
Pishirish vaqti, min
20-25
Pishirish parametrlari*
t₁ 230°C t₂ 210°C bugʻ namlash bilan
* 5 daqiqadan so'ng. bug 'berilgandan so'ng, o'choq damperini ochish kerak
1 kg tayyor xamir narxi – 12 625 so‘m