
Retsept, kg
Premium bug'doy uni; 1 s, kg
1000 g - 5000 so'm
"O-Tentik Origin" / "O-Tentik Durum"
40 g - 4600 so'm
Oziq-ovqat osh tuzi, kg
20 g - 40 so'm
Xantal donalari, kg
85 g - 1275 so'm
Suv*
620 - 680 ml
Chiqish
1,75-1,77 kg
Texnologik jarayon
Aralashtirish vaqti, min
1-tezlikda 4 - 6;
2-tezlikda 4 - 8
Xamir harorati, ºS
26 - 28
Fermentatsiya vaqti, min
25 - 30
Xamirning og'irligi, kg
0,350 - 0,550
Rasstoyka vaqti, min
60 - 70
Rasstoyka variantlari
t 28-36 ° S; W 75-80%
Bezatish - sirtni bezash
Xamirni bo'laklarga bo'ling.
Yaxlitlash, tekshirish kamerasiga joylashtiring.
Pishirish vaqti, min
20 - 30
Pishirish imkoniyatlari
t1 240-230 ° S; t2 210-200°C + bug '
1 kg tayyor xamir narxi - 6 240 so'm
* Xamir boshida barcha suvni birdaniga qo'shmang.
60% dan boshlang va qolgan suvni asta-sekin qo'shing.
Bu sizga ko'proq suv qo'shish imkonini beradi va natijada - xamirning yaxshi rivojlanishi.