Retsept, kgPremium bug'doy uni
700 - 3500 so'm
Siqilgan xamirturush
30 - 165 so'm
Quruq sabzi.
50 - 175 so'm
Izy Xmeleva
300 - 11100 so'm
Suv
630 - 650
Hosildorlik, % 1,460 – 1,480
Texnologik jarayonAralashtirish vaqti, min
1-tezlikda 5 -6;
2-tezlikda 6 - 8
Xamir harorati, ºS
27 - 29
Fermentatsiya vaqti, min
25 - 30
Xamirning og'irligi, kg
0,100
Rasstoyka vaqti, min
50 - 60
Rasstoyka variantlari
t 36-38 ° S; W 75-80%
Bezatish - sirtni bezash
Javdar uni
Pishirish vaqti, min
20 - 23
Pishirish imkoniyatlari
t1 230-220 ° S; t2 220-210 ° S + bug '
1 kg tayyor xamir narxi - 10 232 so'm