Nonni sabzi bilan pishiring

Retsept, kg

Premium bug'doy uni
700 - 3500 so'm
Siqilgan xamirturush
30 - 165 so'm
Quruq sabzi.
50 - 175 so'm
Izy Xmeleva
300 - 11100 so'm
Suv

630 - 650
Hosildorlik, % 1,460 – 1,480

Texnologik jarayon

Aralashtirish vaqti, min

1-tezlikda 5 -6;
2-tezlikda 6 - 8
Xamir harorati, ºS

27 - 29
Fermentatsiya vaqti, min

25 - 30
Xamirning og'irligi, kg

0,100
Rasstoyka vaqti, min

50 - 60
Rasstoyka variantlari

t 36-38 ° S; W 75-80%
Bezatish - sirtni bezash

Javdar uni
Pishirish vaqti, min

20 - 23
Pishirish imkoniyatlari

t1 230-220 ° S; t2 220-210 ° S + bug '


1 kg tayyor xamir narxi - 10 232 so'm