Xirmon noni

Retsept, kg

Premium bug'doy uni, kg
900 g - 4500 so'm
Tozalangan javdar uni, kg
100 g - 700 so'm
"O-Tentik Origin" / "O-Tentik Durum"
40 g - 4600 so'm
Margarin, kg
20 g - 400 so'm
Oziq-ovqat osh tuzi, kg
20 g - 40 so'm
Suv*
600-650 ml
Chiqish
1,68-1,72 kg

Texnologik jarayon

Aralashtirish vaqti, min

1-tezlikda 4 - 6;
2-tezlikda 8-10
Xamir harorati, ºS

26 - 28
Fermentatsiya vaqti, min

25 - 30
Xamirning og'irligi, kg

0,350 - 0,550
Rasstoyka vaqti, min

60 - 70
Rasstoyka variantlari

t 28-36 ° S; W 75-80%
Kalıplama
Xamirni bo'laklarga bo'ling.
Yaxlitlash, 20 daqiqaga qoldiring.
Kerakli shaklni bering.
Pishirish vaqti, min

20 - 30
Pishirish imkoniyatlari

t1 240-230 ° S; t2 210-200°C + bug '

* Xamir boshida barcha suvni birdaniga qo'shmang.
60% dan boshlang va qolgan suvni asta-sekin qo'shing.
Bu sizga ko'proq suv qo'shish imkonini beradi va natijada - xamirning yaxshi rivojlanishi.

1 kg tayyor xamir narxi - 6 210 so'm
Javdar - bug'doy