Retsept, kgTozalangan javdar uni
500 g - 3750 so'm
Premium bug'doy uni
300 g - 1500 so'm
Oson grechka
200 g - 10200 so'm
Siqilgan xamirturush
25 g - 138 so'm
tuz
8 g - 16 so'm
quritilgan piyoz
40 g
Suv
670-730
Chiqish, %
1490 - 1500
Texnologik jarayonAralashtirish vaqti, min
1-tezlikda 6-8 min;
2-tezlikda 3-4 minut
Xamir harorati, ºS
26-27
Fermentatsiya vaqti, min
20-30
Xamirning og'irligi, kg
0,2-0,45
Rasstoyka vaqti, min
40-70
Rasstoyka variantlari
t 36-37 ° S; Vt 75-80%.
bezatish
jo'xori uni, yog'li urug'lar
javdar uni, bug'doy kepagi va boshqalar.
Pishirish vaqti, min
20-25
Pishirish parametrlari*
Bug 'bilan 230 ° C→ 210 ° C
* 5 daqiqadan so'ng. bug 'berilgandan so'ng, o'choq damperini ochish kerak
1 kg tayyor xamir narxi - 10 402 so'm