Retsept, kgBug'doy uni, premium, 1/c yoki 2/c
1000 - 5000 so'm
Siqilgan xamirturush
44 - 220 so'm
Izi tost
100 - 4600 so'm
Margarin
40 - 800 so'm
Suv
560 - 580
Hosildorlik, % 1,480–1,500
Texnologik jarayonAralashtirish vaqti, min
1-tezlikda 3 - 4;
2-tezlikda 8-12
Xamir harorati, ºS
20 - 22
Fermentatsiya vaqti, min
0 - 5
Xamirning og'irligi, kg
0,05 - 0,650
qoliplash
Xamir bo'laklarini non shaklida hosil qiling, qopqoqli qoliplarga soling.
Rasstoyka vaqti, min
45 - 70
Rasstoyka variantlari
t 35-38°S; W 75-80%
Bezatish - sirtni bezash
Haşhaş urug'i, kunjut urug'i, jo'xori uni, tuz,
zig'ir urug'lari va bezak uchun turli xil qo'shimchalar.
Pishirish vaqti, min
15 - 40
Pishirish imkoniyatlari
t1 230-220°S; t2 210-190°S
1 kg tayyor xamir narxi - 7 080 so'm