Tushdi non

"Piknik uchun"

Retsept, kg

Bug'doy uni, premium, 1/c yoki 2/c
1000 - 5000 so'm
Siqilgan xamirturush
30 - 150 so'm
tuz
15 - 30 so'm
Shakar
30 - 255 so'm
Margarin
30 - 600 so'm
Izi tost
10 - 20 - 920 so'm
Suv

560 - 580
Hosildorlik, % 1,420 – 1,430

Texnologik jarayon

Aralashtirish vaqti, min

1-tezlikda 3 - 4;
2-tezlikda 8-12
Xamir harorati, ºS

20 - 22
Fermentatsiya vaqti, min

0 - 5
Xamirning og'irligi, kg

0,05 - 0,650
qoliplash

Xamir bo'laklarini nonga aylantiring
qopqoqli qoliplarga joylashtiring.
Rasstoyka vaqti, min

45 - 70
Rasstoyka variantlari

t 35-38°S; W 75-80%
Bezatish - sirtni bezash

Haşhaş urug'i, kunjut urug'i, jo'xori uni, tuz,
zig'ir urug'lari va tugatish uchun turli xil sepishlar.
Pishirish vaqti, min

15 - 40
Pishirish imkoniyatlari

t1 230-220 ° S; t2 210-190°S


1 kg tayyor xamir narxi – 4967 so‘m