
Retsept, kg
Premium bug'doy uni
500 - 2500 so'm
Tozalangan javdar uni
180 - 1350 so'm
Fermentlangan javdar solodi
20 - 100 so'm
Izy Xmeleva
300 - 11100 so'm
Donlar aralashmasi (oldindan namlash)
Ayçiçek urug'i, zig'ir urug'i, qovoq
200 - 800 so'm
Siqilgan xamirturush
20 - 110 so'm
Suv
570-600
Chiqish, %
1,520-1,550
Texnologik jarayon
Aralashtirish vaqti, min
1-tezlikda 3 - 4;
2-tezlikda 6 - 8
Xamir harorati, ºS
27-28
Fermentatsiya vaqti, min
o'ttiz
Xamirning og'irligi, kg
0,2 - 0,45
Rasstoyka vaqti, min
60-90
Bezatish - sirtni bezash
Javdar uni
Pishirish vaqti, min
20-30
Pishirish imkoniyatlari
t1 240-230°S; t2 210-200°C + bug '
1 kg tayyor xamir narxi - 10 500 so'm