"Kaiser"

Retsept, kg

Premium bug'doy uni 1000 g - 5000 so'm
O-Tentik Origin 40 g - 4600 so'm
Oziq-ovqat osh tuzi 22 g - 44 so'm
Sut margarini 82,5% 20 g - 400 so'm
Suv*(t 5˚S)
540 - 560 ml
Chiqish %
1,63-1,65 kg
Texnologik jarayon
Aralashtirish vaqti, min
1-tezlikda 4 - 6;
2-tezlikda 8-10
Xamir harorati, ºS
24-26
Fermentatsiya vaqti, min
o'ttiz
Xamirning og'irligi, kg
0,08
qoliplash
Yaxlitlamoq.
Tekshirishning o'rtasida, tishli naqshni qo'llang
Rasstoyka vaqti, min
50 - 60
Rasstoyka variantlari
t 36-38 ° S; W 75-80%
Bezatish - ko'knori bilan sirtni bezash,
kunjut, un va paxta mahsulotlari uchun tayyor yarim tayyor mahsulotlar
Pishirish vaqti, min
15 - 18
Pishirish imkoniyatlari
t1 220°C; t2 200°C + Bug '
1 kg tayyor xamir narxi - 6 100 so'm