Kofe bezelari

Paloma Blanca aralashmasi

Protein p / f:

1-bosqich
"Paloma Blanca" 100 g aralashtiriladi
Ichimlik suvi 100 g
2-bosqich
Donador shakar 140 g
Ichimlik suvi 140 g
Eriydigan qahva 30 g

Pishirish:

(1-bosqich)
Paloma Blanca aralashmasi suv bilan aralashtiriladi va avval sekin tezlikda uriladi,
keyin katta birida, barqaror ko'pirtirilgan massa olinmaguncha.
Qamchilashni to'xtatmasdan, issiq qahva va shakar siropi ko'pirtirilgan massaga oqimga quyiladi.
(2-bosqich, 115 ° C gacha qaynatiladi) va 3-5 daqiqa davomida urishni davom eting.
Pishirilgan kofe-oqsil p./f. silikon mat yoki mato ustida jingalak nozul bilan qo'llang
pishirish uchun (pergament yoki choyshabda emas, aks holda u yopishadi).
t da pishirilgan 60 daqiqa davomida 90 ° C haroratda.