Shokoladli-apelsin ta'miga ega shartli termostabil plomba, kekler, kekler, pishiriqlar, tortlar va boshqalar uchun mos keladi.
To'ldirish boy ta'mga ega, og'izda eriydi, yoqimli ta'm qoldiradi. Mahsulotning namligi va yangiligi saqlash muddati davomida uzoqroq davom etadi (Aw = 0,75 -0,87) Texnologik uskunalarga texnik xizmat ko'rsatishni osonlashtiradi Dozalash vaqtida isitishni talab qilmaydi
Mijoz uchun imtiyozlar
Mahsulotning namligi va yangiligi saqlash muddati davomida uzoqroq davom etadi (Aw = 0,75 - 0,80), Pishirishdan oldin va keyin ishlatilishi mumkin, muzlashga chidamli, Har xil turdagi uskunalar uchun javob beradi (jigging, in'ektsiya), dozalash paytida isitishni talab qilmaydi, Oddiy yog'li plombalarga nisbatan texnologik uskunalarni parvarish qilishni osonlashtiradi, To'ldirishni yopiq mahsulotda 170 ° C haroratda 10-15 daqiqadan ko'proq vaqt davomida pishirishga ruxsat beriladi)
Iste'molchi uchun imtiyozlar
To'ldirish boy ta'mga ega, og'izda eriydi, yoqimli ta'm qoldiradi. Kremfil Ultim shokolad-apelsin tarkibida bir xil nomdagi sharbat va moy mavjud 10% dan kam yog'ni o'z ichiga oladi (vodorodlangan yog'larni o'z ichiga olmaydi)
Tavsif: CremfilUltimumShock.-orange 1285VDR13 Qadoqlash: Chalak 13 KG