Retsept, gPremium bug'doy uni, 1/s 940 g - 4700 so'mPuravita Spicy 60 g - 3180 so'mSiqilgan xamirturush 20 g - 150 so'mTuz 18 g - 36 so'mO'simlik yog'i 40 g - 400 so'mSuv (t 5ºS) 700 gHosildorlik, % 1,5-1,52 kgTexnologik jarayonAralashtirish vaqti, 1-tezlikda min 4-6;2-tezlikda 14-16Xamir harorati, ºS 24 - 26Fermentatsiya vaqti 60 minXamirning og'irligi 0,250 - 0,400 kgRasstoyka vaqti min 30 min 30Rasstoyka parametrlari t 36-38°S; W 75-80%Kalıplama:Fermentatsiyadan so'ng, xamir bo'laklarga bo'linadi, yumaloqlanadi va pishirish varag'iga qo'yiladi. Xamir bo'shliqlari ustiga o'simlik moyi surtiladi va barmoqlar bilan bosiladi, shunda sirtda tishlar qoladi va xamir ichida havo teshiklari qoladi. Ushbu operatsiya 30 daqiqalik chastota bilan yana 1-2 marta amalga oshiriladi.Pishirish vaqti 20-25 minPishirish parametrlari t1 240-230°S; t2 210-190 ° S + bug '1 kg tayyor xamir narxi – 5 644 so‘m