
Retsept:
Izi Bisquisoft Marsala
Vivafil qora smorodina
Ganache qora shokolad
Karatli dekor kremi oq
Pishirilgan p / f (20 g):
Easy Bisquisoft Marsala 165 gr - 12870 so'm
Premium bug'doy uni 105 g - 525 so'm
Sariyog' 100 gr - 7000 so'm
Tuxum 240 g - 6600 so'm
Shakar 120 g - 900 so'm
Suv 80 g
Jami: 810 gr
Hosildorligi: 800 g
1 kg PF narxi - 22 316 so'm
Pishirish texnologiyasi:
1. Barcha masalliqlarni mikser idishiga soling va spatula bilan o'rtacha tezlikda aralashtiring.
2. Xamirning bir qismini silikon qolipga o'tkazing, plomba qo'ying, qolgan xamirni yotqiz.
3. Pastki pechda 160 ˚20-22 daqiqa haroratda pishiring.
xamirning massasiga va pechning texnologik xususiyatlariga qarab.
4. Salqinlash.
To'ldirish (3 g):
Vivafil qora smorodina 3 g
Pishirish texnologiyasi:
1. Plomba foydalanishga tayyor.
Tugatish (22 g):
Ganache qora shokolad 20 g
Karat Decorcrem White 2 g
Pishirish texnologiyasi:
1. Ishlash haroratiga qadar qizdiring.
Mahsulotni yig'ish:
1. Tayyorlangan ganache bilan sovutilgan p / f ni bezang.
2. Karat Decorcrem White ning zarbalarini qiling.