Rim pitsasining asosi "Spicy"
Retsept, g

Premium bug'doy uni 800 g - 4000 so'm
Puravita Spicy 200 g - 10600 so'm
Siqilgan xamirturush 20 g - 100 so'm
Tuz 18 g - 36 so'm
Sabzavot \ zaytun moyi 40 g - 400 so'm
Suv* 600-700 g
Chiqish 1,5-1,51 kg

Texnologik jarayon

Aralashtirish vaqti, min
1-tezlikda 4-5;
2-tezlikda 8-10
Xamir harorati, ºS
22 - 24
Fermentatsiya vaqti, min
20 - 30
Xamirning og'irligi, kg
0,3-0,35
Rasstoyka vaqti, min
120-150
Rasstoyka variantlari
Ustaxonada, plastik qutilarda.
Kalıplama:
t.z.ni ag'daring. un bilan changlangan stolda. Teshiklarni qoldirib, barmoqlar bilan yuvib tashlang. Istalgan o'lchamga cho'zing.
Pishirish vaqti, min
7-8 min
Pishirish imkoniyatlari
t 250-300 ° S gacha
Bezatish - sirtni bezash
To'ldirish / pishloq qo'shing. Qayta pishiring.
*sovuq suv (5010 daraja) qismlarga 70%\15%\15% nisbatda qo'shilishi kerak.
1 kg tayyor xamir narxi - 10 090 so'm