Qush suti
Paloma Blanca bilan
(jelatin)

Izi Viva torti
Paloma Blanka
Karat Decorcrem Natti
Pishirish p / f (100 g):
Easy Viva tort 100 g - 5000 so'm
Bug'doy uni 200 g - 1000 so'm
Shakar 200 g - 1700 so'm
Margarin 82% 170 g - 3400 so'm
Tuxum 200 gr - 4400 so'm
Suv 50 g
Pishirish:
Barcha ingredientlarni mikserda o'rtacha tezlikda 5 daqiqa davomida aralashtiring. Olingan massani pishirish varag'iga ramka orqali taqsimlang. 180C da 8-10 daqiqa davomida pishiring. O'zingizni bosing. Kerakli o'lchamda kesib oling
Sufle: (580 g):
1-bosqich. Yog 'kremi (270 g)
Sariyog' 150 r - 10800 so'm
Quyultirilgan sut 120 g - 3000 so'm
2-bosqich
sirop shakar
Shakar qum 300 g - 2550 so'm
Suv 240 g
3-bosqich. Protein
"Paloma Blanca" 140 g - 11200 so'm
Ichimlik suvi 120 g
4-bosqich. Jelatin
Suv 120 g
Jelatin 28 g - 840 so'm
Pishirish:
Jelatinni shishishi uchun suvga soling (4-bosqich).
Paloma Blanca aralashmasi suv bilan aralashtiriladi (3-bosqich) va avval sekin tezlikda uriladi,
keyin barqaror ko'pirtirilgan massa olinmaguncha yuqori tezlikda.
Qamchilashni to'xtatmasdan, issiq shakar siropi ko'pirtirilgan massaga oqimga quyiladi.
(2-bosqich, 103 ° C gacha qaynatiladi) Olingan massaga eritilgan jelatin va yog 'kremi quyiladi.
(1-bosqich). Sufleni past tezlikda silliq bo'lguncha aralashtiring (taxminan 10 soniya).
Mahsulotni yig'ish:
Pishirish yarim tayyor mahsuloti kerakli shaklda yotqiziladi va ustiga sufle quyiladi.
Qattiqlashuv xona haroratida 5-10 daqiqa davomida sodir bo'ladi.
Stabilizatsiya tezligi va darajasi ishlatiladigan agar turiga bog'liq.
Muzlatilgan mahsulotni Karat Decorcrem natti oldindan tayyorlangan sir bilan sirlang.