"Portugal makkajo'xori"

Retsept, kg

Premium bug'doy uni
600 g - 3000 so'm
Izi Korn aralashmasi
400 g - 15000 so'm
Sovuq presslangan xamirturush
20 g - 100 so'm
Suv
580 - 600 ml
Hosildorligi 1,42 - 1,43 kg


Texnologik jarayon

Aralashtirish vaqti, min

1-tezlikda 3 - 4;
2-tezlikda 8-10
Xamir harorati, ºS

26 - 28
Fermentatsiya vaqti, min

20 - 30
Xamirning og'irligi, kg

0,350 - 0,450
Rasstoyka vaqti, min

40 - 70
Rasstoyka variantlari

t 35-37 ° S; W 75-80%
Bezatish -
"Talento 4 yormasi" aralashmasi bilan sirt qoplamasi,
yog'li urug'lar, javdar uni,
qo'pol tuz, pishloq * va boshqalar.
Pishirish vaqti, min

20 - 25
Pishirish imkoniyatlari

t1 240-230 ° S; t2 200-190°S + Bug '

* Unning og'irligi bo'yicha 2-7% miqdorida pishloq bilan tugatish

1 kg tayyor xamir narxi - 12 657 so'm