Retsept, kgPremium bug'doy uni
600 g - 3000 so'm
Izi Korn aralashmasi
400 g - 15000 so'm
Sovuq presslangan xamirturush
20 g - 100 so'm
Suv
580 - 600 ml
Hosildorligi 1,42 - 1,43 kg
Texnologik jarayon
Aralashtirish vaqti, min
1-tezlikda 3 - 4;
2-tezlikda 8-10
Xamir harorati, ºS
26 - 28
Fermentatsiya vaqti, min
20 - 30
Xamirning og'irligi, kg
0,350 - 0,450
Rasstoyka vaqti, min
40 - 70
Rasstoyka variantlari
t 35-37 ° S; W 75-80%
Bezatish -
"Talento 4 yormasi" aralashmasi bilan sirt qoplamasi,
yog'li urug'lar, javdar uni,
qo'pol tuz, pishloq * va boshqalar.
Pishirish vaqti, min
20 - 25
Pishirish imkoniyatlari
t1 240-230 ° S; t2 200-190°S + Bug '
* Unning og'irligi bo'yicha 2-7% miqdorida pishloq bilan tugatish
1 kg tayyor xamir narxi - 12 657 so'm