Retsept, kgPremium bug'doy uni
1000 - 5000 so'm
Siqilgan xamirturush
60 - 300 so'm
Shakar
150 - 1275 so'm
Margarin
100 - 2000 so'm
Oson pishirish
100
Kakao kukuni Belkolad
50 - 9300 so'm
Quyosh botishi sirlari
40 - 1600 so'm
Suv
450
Chiqish, %
1.657
Texnologik jarayonAralashtirish vaqti, min
1-tezlikda 6
2-tezlikda 6
Xamir harorati, ºS
27-28
Fermentatsiya vaqti, min
15-20
Kalıplama
Yirilgan xamir 2 qismga bo'linadi, bir qismiga oldindan pishirilgan kakao qo'shiladi.
va silliq bo'lguncha aralashtiring.
Xamirning massasi, kg 0,150
Rasstoyka vaqti, min
60-70
Rasstoyka variantlari
t 35-36°C W75-80%
Bezatish*
Streusel maydalangan, maydalangan findiq, erimaydigan shakar.
Pishirish vaqti, min
13-15
Pishirish imkoniyatlari
t1= 200 ºS t2= 190 ºS
*Bezatishga qarab, xom ashyoni yotqizish kerak
yagona retseptga aylantiriladi.