Bezatish uchun tabletkalardagi karamel rangli yog'li sir, konfetlar, haykalchalar, qandolat va non mahsulotlarini sirlash uchun, plomba, krem, muss va shirinliklar tayyorlash uchun
Yuqori sifatli kakao moyi o'rnini bosuvchi vositadan foydalanadi Fraksiyalangan yog'larning erish xususiyatlarining yaxshilanganligi tufayli muzlash og'izda eriydi va tabiiy shokolad hissini beradi. Tanlangan ingredientlarning sifati tufayli yaxshi muvozanatlangan kakao ta'mi Umumiy yog '- 35% - yopishqoqlikni kamaytirish uchun yog'larni qo'shish kerak emas (dispenserni yopish xavfi yo'q) Yog 'miqdori yuqori bo'lganligi sababli - mahsulotlarni juda yupqa qatlam bilan sirlash mumkin - sirni ishlatish tejamkor. Glaze tarkibidagi yuqori sifatli yog'lar (laurik) tufayli porloq nashrida bor, sovutish harorati qancha past bo'lsa, yorqinligi shunchalik yaxshi bo'ladi. Maydalanish darajasi 25 mkm - chang ta'mi yo'q Kakao kukuni o'rnini bosmaydi muzlashga chidamli
Mijoz uchun imtiyozlar
Yuqori sifatli kakao moyi o'rnini bosuvchi vositadan foydalanadi Tanlangan ingredientlarning sifati tufayli yaxshi muvozanatlangan kakao ta'mi Fraksiyalangan yog'larning erish xususiyatlarining yaxshilanganligi tufayli muzlash og'izda eriydi va tabiiy shokolad hissini beradi. Kakao kukuni o'rnini bosmaydi
Mijoz uchun imtiyozlar
Umumiy yog '- 35% - yopishqoqlikni kamaytirish uchun yog'larni qo'shish kerak emas (dispenserni yopish xavfi yo'q) Yog 'miqdori yuqori bo'lganligi sababli - mahsulotlarni juda yupqa qatlam bilan sirlash mumkin - sirni ishlatish tejamkor. Glaze tarkibidagi yuqori sifatli yog'lar (laurik) tufayli porloq nashrida bor, sovutish harorati qancha past bo'lsa, yorqinligi shunchalik yaxshi bo'ladi. Maydalanish darajasi 25 mkm - chang ta'mi yo'q muzlashga chidamli
Tavsif: Karat Caverlux Caramel KOR15 Qadoqlash: KOR 15 KG