
Retsept:
1. Oson pirog tort
2. Super Cream Natti
3. Paloma Florex
To'rtburchaklar shakli uchun: 60 * 40
Xamir: (140 gr dan 5 ta tort)
Oson çıtır tort 39 gr
Kraxmal 3 g
Premium bug'doy uni 165 g
Shakar - qum 130 g
Margarin 82% 100 gr
Tuxum 100 gr
Barcha ingredientlar mikser idishiga solinadi
va spatula bilan o'rtacha tezlikda 2-3 daqiqa aralashtiramiz.
Tayyor xamir qolipga solinadi va tekislanadi
(qalinligi bo'lgan qandolat sumkasidan yotqizilishi mumkin) 1-1,5 sm.
Xamir bo'laklari qolipsiz t170-180˚C da 10 daqiqa davomida pishiriladi.
To'ldirish (200 gr)
Super Krem Natti
To'ldirishni plastmassaga qadar qizdiring, aralashtiring.
Grillage p./f. :
Paloma Florex 200 gr
Fındık (qovurilmagan) 100 g
Susan 50 g
Paloma Florex aralashmasini tug'ralgan yong'oq va kunjut urug'lari bilan aralashtiring.
Silikon gilamchaga yupqa qatlam bilan to'kib tashlang va t 180 ° Ć 8-10 daqiqada pishiring.
Sovutilgan p\fni maydalang.
Mahsulotni yig'ish:
p \ f "Krispi" qatlamlari "Super krem Natti" plomba bilan qoplangan,
Yuqori sirtni plomba bilan yog'lang, qovurilgan p\f qatlami bilan yoping.
Grillage p\f nafaqat tepaga, balki "qizil" qatlamlari orasiga ham sepilishi mumkin.