Gamburger bulochkasi
(Yumshoq oltin)

Retsept, kg
Bug'doy uni, premium, 1/c yoki 2/c
1000 (50 kg) - 4046 so'm
Yumshoq oltinni yaxshilash
10 (500 g) - 850 so'm
Quruq xamirturush
14 (650 g) - 220 so'm
Margarin
40 ( 2 kg ) - 740 so'm
Shakar
40 ( 2 kg ) - 340 so'm
tuz
10 (500 g) - 20 so'm
Suv
560 - 580 (28-29 l) qo'shilishi mumkin
Chiqish, %
1,515 - 1,535
Texnologik jarayon
Aralashtirish vaqti, min
1-tezlikda 3 - 4;
2-tezlikda 8-12
Xamir harorati, ºS
25 - 27
Fermentatsiya vaqti, min
0 - 5
Xamirning og'irligi, kg
0,05 - 0,08
qoliplash
Dumaloq xamir bo'laklari, yoyib, gamburger qoliplariga joylashtiring.
Rasstoyka vaqti, min
60 - 70
Rasstoyka variantlari
t 36-38 ° S; W 80-85%
Bezatish - sirtni bezash
Ko'knori urug'i, kunjut urug'i, jo'xori uni, tuz, zig'ir urug'i va bezak uchun turli xil qo'shimchalar
Pishirish vaqti, min
10-15
Pishirish imkoniyatlari
t1 230-220 ° S; bug'ni namlashsiz
1 kg tayyor xamir narxi - 6630 so'm