Sufle "Soleil"

Paloma Blanka
Dehli limoni

Zefir massasi:

1-bosqich
Paloma Blanka 162 gr
Suv 142 g
2-bosqich. Shakar-agar siropi
Agar 9 g
Melas 158 g
Shakar qumi 475 g
Suv 350 g
Dehli limoni 300 gr

Pishirish:

Paloma Blanca aralashmasi suv bilan aralashtiriladi (1-bosqich) va avval sekin tezlikda uriladi,
keyin katta birida barqaror ko'pirtirilgan massa olinmaguncha.
(2-bosqich) Agar 30 daqiqa davomida suvda namlanadi. Keyin agar suvga shakar va melas qo'shing
va siropni 90°C ga qaynatib, Dehli limonini qo'shing va siropni 110-114°C gacha qaynatib oling.
Qamchilashni to'xtatmasdan, issiq shakar siropi ko'pirtirilgan oqsil massasiga oqimga quyiladi
(2-bosqich) va silliq bo'lguncha urishni davom eting.

Mahsulotni yig'ish:

Tayyor sufle massasini qoliplarga yoki qatlamga to'kib tashlang
va xona haroratida 8-12 soatga qoldiriladi.
Tayyor sufleni shakar kukuni yoki sir bilan seping.